Konečně pro Vás máme nové recepty. Dnes to bude recept na datlové bezlepkové muffiny. Jsou skvělé, výborné, bezlepkové, chutnají dětem a vždy se povedou.
Potřebujete:
200 g předem namočených datlí medjool
80 g ( cca 4 lžíce )kokosového oleje
60 g ( cca 3 lžíce ) agave sirupu
3 vejce
180 g rýžové mouky
100 ml sójového mléka
2 lžičky kypřícího prášku bezlepkového
Předehřejte troubu na 180 stupňů rozmixujte datle a smíchejte se všemi ostatními surovinami. Nalijte do formiček, u dětí se osvědčily formičky ve tvaru hvězdiček :o)
Pečeme na 175 -180 stupňů 25 minut.
Recept je skvělý a čerpala jsem ho z kuchařky Jíme zdravě s Fitrecepty ( mimochodem úžasná kniha)